De details maken het verschil

Bouwen in bedrijf

Strak, zakelijk en degelijk

Traditioneel staaltje nieuwbouw

‘Vakmanschap is meesterschap: restauratie!'

> Home > Actueel > Kerktoren ‘s-Heer Arendskerke blijft wat langer in de steigers.

PA-adv webiste

 

 

Waarom van de Linde?

 
  • Vakkundig en klantvriendelijk
  • Afspraak is afspraak
  • Gegarandeerd goed
  • Bouwen op vertrouwen
  • Topkwaliteit gegarandeerd!

Kerktoren ‘s-Heer Arendskerke blijft wat langer in de steigers.

Een medewerker van bouwbedrijf Van de Linde was maandag druk in de weer met het verwijderen van de oude voegen van de kerktoren van ‘s-Heer Arendskerke. De toren staat inmiddels al ruim een half jaar in de steigers vanwege een grote opknapbeurt.

 

Het topje is inmiddels weer goed zichtbaar, maar de rest blijft nog wel even in de steigers staan. De klus heeft wat vertraging opgelopen door de relatief koude winter. Vanwege de traditionele manier van voegen kan er alleen worden gevoegd als het warmer dan zeven graden is en dat was de afgelopen maanden vaak niet het geval. Het gevolg is dat de gerestaureerde toren nog niet helemaal klaar zal zijn tijdens de aankomende Open Monumentendag. De gemeente bekijkt of er op deze dag toch al wat kan worden georganiseerd.

 

Duidelijk is wel dat bovenop de toren een hek komt te staan, zodat hij in de toekomst op een veilige manier kan worden beklommen. Wat die veiligheid betreft: oplettende buurtbewoners hebben de afgelopen tijd een paar keer spelende jongeren van de steigers gehaald.

 

Lees het artikel op PZC online: https://www.pzc.nl/bevelanden/kerktoren-s-heer-arendskerke-blijft-wat-langer-in-de-steigers~a5b625fe/