De details maken het verschil

Bouwen in bedrijf

Strak, zakelijk en degelijk

Traditioneel staaltje nieuwbouw

‘Vakmanschap is meesterschap: restauratie!'

Home > Leerbedrijf

PA-adv webiste

 

 

Waarom van de Linde?

 
  • Vakkundig en klantvriendelijk
  • Afspraak is afspraak
  • Gegarandeerd goed
  • Bouwen op vertrouwen
  • Topkwaliteit gegarandeerd!

Leerbedrijf

Bouw aan je baan. Groei mee in ons leerbedrijf

Vanuit het oogpunt van kwaliteitsverbetering motiveren wij onze medewerkers om zich verder te scholen.

Denk daarbij aan korte 61a-cursussen en ook aan één- en/of meerjarige opleidingen. Bouwend Nederland, een sterke branche-organisatie, heeft hiervoor een loopbaantraject in het leven geroepen waar al diverse medewerkers gebruik van hebben gemaakt.

Bouwopleiding Zeeland (BOZ)

Bouwbedrijf van de Linde is een door Fundeon erkend leerbedrijf.

Het bedrijf is bevoegd tot het opleiden van timmerlieden en metselaars. Onze leermeesters dragen zorg voor de begeleiding van de leerlingen. De leerlingen komen via Bouwopleiding Zeeland bij ons bedrijf werken.

Leerlingbouwplaats

Een leerlingbouwplaats is een volwaardig bouwproject waar leerlingen, die een opleiding in de beroepsbegeleidende leerweg (werken en leren) volgen, zelf alle bouwkundige werkzaamheden uitvoeren.

Leerlingen werken er onder begeleiding van leermeesters die bij het bouwbedrijf in dienst zijn. Zij zijn verantwoordelijk voor de voortgang en de kwaliteit van het werk en de opleiding van de leerlingen. De leerlingbouwplaats wordt door ons gecoördineerd in samenwerking met Fundeon.

Stages

Al vele jaren bieden wij de mogelijkheid aan leerlingen om stage bij ons te lopen.

Dit betreffen leerlingen van het VMBO, het MBO en het HBO. Wij zien het als een taak van ons bedrijf om hier ruimte voor vrij te maken.

 

Wil je meer weten over leren en werken bij ons leerbedrijf. Neem dan telefonisch contact op met Bouwbedrijf van de Linde