Home » Diensten » Thuisfront

Thuisfront

Thuisfront, de naam zegt het al; de omgeving waarin u uzelf thuis voelt. Wat zorgt er nu voor dat thuisgevoel? Uw partner en de gezinsleden waarmee u samen leeft, de fijne herinneringen van de woning en het comfort van de woning; nu en in de toekomst.

Wat zijn uw plannen voor het thuisfront?

Zo lang mogelijk in deze woning blijven wonen? Óf heeft u plannen om een nieuwe (levensloopbestendige) woning te gaan bouwen? Wij ontzorgen u graag om uw woonwensen te vervullen. Van nieuwbouw, onderhoud tot verduurzaming. Wij ontzorgen, adviseren en realiseren vanaf het eerste gesprek tot en met oplevering en nazorg.

Uw situatie en wensen zijn ons uitgangspunt

Onze vakmensen kunnen veel, maar wat zorgt ervoor dat u zich thuis voelt en welke aanvullende wensen heeft u? Dat is ons vertrekpunt! Samen gaan wij in gesprek over uw woonsituatie en wensen en brengen op basis van onze kennis en ervaring een advies uit met een onderbouwde begroting.

Totaalconcept

Van het vervangen van een kozijn tot en met renovatie of nieuwbouw. Wij staan voor u klaar. Voor intensievere projecten waarbij de vakkennis en ervaring van meerdere disciplines vereist is, werken wij in een bouwteam. Wij coördineren het project en dragen samen met onze partners zorg voor een professionele en vakkundige realisatie, binnen de afgesproken kaders. Voorbeelden van partners: architect, glasbedrijf, installateur, schilder, interieur designer en hoveniersbedrijf.

De voordelen van een bouwteam met Bouwbedrijf van de Linde als aannemer; persoonlijk contact, één aanspreekpunt, uw woonwensen staan centraal en wij zijn transparant in de processtappen en begroting.

Bouwbedrijf van de Linde

Al ruim 70 jaar zijn wij actief in de woningbouw en -verbouw in Zuidwest Nederland. Wij werken met een team van medewerkers die passen hebben voor ons vak. Wij gaan voor kwaliteit, zijn betrokken bij onze klanten en omgeving en vinden communicatie en duidelijke verwachtingen belangrijk.