Home » Over ons » Leerbedrijf

Bouw aan je baan. Groei mee in ons leerbedrijf

Vanuit het oogpunt van kwaliteitsverbetering motiveren wij onze medewerkers om zich verder te scholen. Denk daarbij aan vakgerichte cursussen en ook aan één- en/of meerjarige opleidingen. Bouwend Nederland, een sterke brancheorganisatie, heeft hiervoor een loopbaantraject in het leven geroepen waar al diverse medewerkers gebruik van hebben gemaakt.

Stages

Al vele jaren bieden wij de mogelijkheid aan leerlingen om stage bij ons te lopen. Dit betreffen leerlingen van het VMBO, het MBO en het HBO. Wij zien het als een taak van ons bedrijf om hier een bijdrage aan te leveren.

Wil je meer weten over leren en werken bij ons leerbedrijf. Neem dan telefonisch contact op met Bouwbedrijf van de Linde.

Bouwmensen Zuid-West

Bouwbedrijf van de Linde is tevens een erkend leerbedrijf. Het bedrijf is bevoegd tot het opleiden van timmerlieden en metselaars. Onze leermeesters dragen zorg voor de begeleiding van de leerlingen. De leerlingen komen via Bouwmensen Zuid-West bij ons bedrijf werken.

 

Restaureren kan je leren (in Goes)

Restaureren kan je leren (in Goes)

Zeeland is een opleiding rijker: de vakopleiding restauratie. 15 enthousiaste mannen leren in een jaar hoe ze het beste metsel- of timmerwerk kunnen afleveren voor monumentale panden. Wij zijn als renovatie- en restauratiespecialist trots dat we een collega hebben die...

Lees meer