Home » Diensten » Woningbouw

U wilt uw droomhuis laten bouwen?

Uw nieuwe thuis is onze prioriteit

Een nieuw thuis met optimaal wooncomfort en geen zorgen. In de afgelopen 30 jaar bouwden wij veel woningen; van starterswoning tot vrije sector woning. Elk project blijft voor ons uniek. Het begint al bij de kennismaking met u als woningeigenaar. Welke wensen heeft u? Een eigen ontwerp op een bijzondere locatie? Of denkt u gelijk aan duurzaam wonen? Wij gaan graag met u in gesprek over uw droomhuis.

Wij houden van uitdagingen op het gebied van kwaliteit, details en materiaal toepassingen. Onze vakmensen zien het als een pré om uw maatwerk project te realiseren. Wij werken met passie en commitment aan uw droomhuis. Als specialist adviseren en ontzorgen wij graag.

Bouwteam

Een nieuwe woning bouwen is een totaalproject. Een mix van de juiste disciplines voor uw droomhuis. Voor u is het prettig 1 aanspreekpunt te hebben. Daarom werken wij met diverse partners samen in bouwteams. Waaronder de architect, installateur, schilder en interieur designer. Samen met de installateur maken wij uw woning zo duurzaam mogelijk. Wij zijn graag vanaf het begin stadium betrokken bij het project, zo kunt u optimaal gebruik maken van onze kennis en ervaring.

10 – stappenplan

Het bouwen van uw droomhuis is een bijzonder en intensief traject. Wij nemen u graag mee in onze werkwijze en de processtappen. Dit doen wij volgens ons 10-stappenplan. Stap voor stap bouwen wij samen aan uw woning.

Neem contact op

Plannen voor een nieuwe woning bouwen? Bouwbedrijf Van de Linde adviseert en realiseert.