Home » Over ons

Bouwen, verbouwen en restaureren met dé Zeeuwse Expert

Al ruim 65 jaar zijn wij actief in de Zeeuwse aannemerij en timmert ons bouwbedrijf aan de weg. Wij willen niet de grootste zijn, wel de beste en dat vanuit het oogpunt van de klant en de markt. Bouwbedrijf van de Linde is – zeker in relatie tot haar bedrijfsgrootte (ruim 60 medewerkers) – een platte organisatie. De lijnen zijn kort, de medewerkers gedreven en vakbekwaam.

Op deze manier houden we de overhead laag en het kwaliteitsniveau van de producten hoog. U als klant ziet dat terug in een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Als familiebedrijf proberen we mensen (medewerkers, klanten en leveranciers) aan ons te binden door kwaliteit te bieden en gemaakte afspraken na te komen. En dat werkt op korte én op lange termijn.

Wij zijn actief in (ver)bouwen in teamverband

Van de Linde is een aannemer die sterk vertegenwoordigd is in het verbouwen van woningen, bedrijfs- en winkelpanden. Daarnaast ontwikkelen wij uw (ver)bouwwensen tot een plan in eigen beheer of samen met externe partijen, zoals bijvoorbeeld de (binnenhuis)architect. Zo hebben we al meerdere verbouwprojecten gerealiseerd.

De samenwerkingsverbanden of projecten waarin wij participeren zijn veelal ontstaan uit eerdere projecten of opdrachten en daarnaast maken wij graag kennis met partijen die goede plannen hebben.

Wij zijn experts in restauratie

Van de Linde is van oudsher een bouwbedrijf dat sterk is vertegenwoordig in de restauratie van woningen, boerderijen, kerken, molens, enz. Daarnaast ontwikkelen wij uw restauratiewensen tot een plan in eigen beheer of samen met externe partijen, zoals bouwkundig adviesbureaus.

Samenwerken met Bouwbedrijf als (ver)bouwer biedt diverse voordelen:

  • U praat direct met een ontwikkelaar voor uw (ver)bouwplannen én (ver)bouwer
  • Wij denken en werken vanuit uw wensen met onze bouwkundige visie
  • Kwaliteit geleverd werk
  • Juiste Prijs/kwaliteitverhouding
  • Proactieve medewerkers
  • Professionele werkhouding/correcte omgangsnormen
  • Nakomen van duidelijke afspraken
  • Goede nazorg