Home » Over ons

Bouwen, verbouwen en restaureren met dé Zeeuwse expert

Al ruim 70 jaar zijn wij actief in de Zeeuwse aannemerij en timmert ons bouwbedrijf aan de weg. Wij willen niet de grootste zijn, wel de beste en dat vanuit het oogpunt van de klant en de markt. Bouwbedrijf van de Linde is – zeker in relatie tot haar bedrijfsgrootte (ruim 60 medewerkers) – een platte organisatie. De lijnen zijn kort, de medewerkers gedreven en vakbekwaam.

Op deze manier houden we de overhead laag en het kwaliteitsniveau van de producten hoog. U als klant ziet dat terug in een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Als familiebedrijf proberen we mensen (medewerkers, klanten en leveranciers) aan ons te binden door kwaliteit te bieden en gemaakte afspraken na te komen. En dat werkt op korte én op lange termijn.

Wij zijn actief in (ver)bouwen in teamverband

Van de Linde is een aannemer die sterk vertegenwoordigd is in het verbouwen van woningen, bedrijfs- en winkelpanden. Daarnaast ontwikkelen wij uw (ver)bouwwensen tot een plan in eigen beheer of samen met externe partijen, zoals bijvoorbeeld de (binnenhuis)architect. Zo hebben we al meerdere verbouwprojecten gerealiseerd.

De samenwerkingsverbanden of projecten waarin wij participeren zijn veelal ontstaan uit eerdere projecten of opdrachten en daarnaast maken wij graag kennis met partijen die goede plannen hebben.

Waarom van de Linde?

Betrokkenheid

Iedereen is betrokken bij wat hij/zij doet. We zijn veelzijdige vakspecialisten die met passie werken aan projecten. Hierdoor zijn we proactief en hebben we liefde voor ons vak.

Kwaliteit

Wij hebben maar één kans om een goede eerste indruk te maken. De klant staat centraal. Daarom willen we ons werk in één keer goed doen zodat het voldoet aan de wensen en verwachtingen van onze klant. Wij denken in kwalitatieve oplossingen voor onze klanten. Op deze manier bouwen wij een vertrouwensband op met onze klanten.

Collegialiteit

We hebben een vast team dat met elkaar samenwerkt. Dit beïnvloed de werksfeer positief maar ook de relatie en communicatie met onze klanten, onderaannemers en leveranciers.

Samenwerken

We bouwen samen met onze collega’s, klanten onderaannemers en leveranciers het perfecte product. Samenwerken is de basis voor een duurzame relatie.

Duidelijkheid

Wij en onze klanten willen graag weten waar we aan toe zijn. We vinden het belangrijk dat verwachtingen helder zijn voor zowel ons als onze klanten / onderaannemers / leveranciers. Wij herkennen de situatie waarin de klant zich bevindt en handelen als specialist. Door duidelijk te zijn in verwachtingen en afspraken zijn wij een betrouwbare partij.