Home » Diensten » Duurzaam en energietransitie

Duurzaam en energietransitie

Duurzaam wonen en werken is tegenwoordig één van de meest actuele thema’s in onze projecten. Wij kijken niet alleen naar duurzame installaties, maar naar de beste oplossing voor uw woning, bedrijfspand of zorgcomplex. Wij kijken naar uw individuele vraagstuk en op basis van onze kennis en ervaring brengen wij een voorstel uit.

Nieuwbouw

Voor nieuwbouw projecten werken wij volgens ons 10-stappenplan. Dit doen wij in de vorm van een bouwteam. Op deze manier bundelen wij de krachten van alle disciplines, waaronder de installateur. Duurzaamheid gaat alleen verder dan de installaties. Het draait om de juiste totaaloplossing in onder andere isolatie, keuze in materiaal en beglazing. Met als resultaat comfortabel duurzaam wonen en werken, tegen beheersbare kosten.

Onderhoud en verbouw

Het toekomstbestendig maken van een bestaande woning, bedrijfspand of (zorg)appartementencomplex is een duurzamere keuze dan slopen en nieuwbouwen. Maar waar moet u beginnen? Welke actie levert voor u het meeste voordeel op? Daar moeten wij mee starten. Op basis van de huidige situatie en uw wensen brengen wij een voorstel aan u uit.

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Vervangen van enkel glas
  • Vervangen van houten kozijnen
  • Spouw-, dak-, vloer-, buitengevel- en binnenwand isolatie
  • Aanbrengen gevelbekleding
  • Plaatsen en installeren van zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler in samenwerking met onze vaste installateur

Wij begrijpen dat verduurzaming een investering voor u is. Daarom maken wij op basis van de meeste effectieve oplossingen, uw wensen en het budget een passend plan van aanpak. Desgewenst kunnen wij dit uitsplitsen in fasen waardoor de investering voor u inzichtelijk en beheersbaar blijft.

Meer informatie over onderhoud van verbouw van woningen? Klik hier.

Neem contact op

Sparren over uw verduurzaming wensen? Bouwbedrijf van de Linde adviseert en realiseert.