Home » Diensten » Woningbouw » duurzaam bouwen: een praktijkvoorbeeld van fam. Verlinden, Goes

Duurzaam bouwen in Zeeland en wel in Mannee te Goes

De heer en mevrouw Verlinde van Eeterij en Spelerij Vierlinden in Goes gaven Bouwbedrijf van de Linde opdracht een nieuw, energiezuinig huis te realiseren. Allereerst bracht Van de Linde de woonwensen in kaart. Vervolgens werd conform het 10-stappenplan – waarover u meer kunt lezen op deze website – uiteengezet hoe het bouwtraject zou verlopen.

‘Een ideaal woonklimaat en lagere kosten; dat wil toch iedereen?’
‘Onze zoons, de volgende ondernemersgeneratie, komen steeds meer in de zaak en daarom is het handiger dat zij bij het bedrijf gaan wonen. Dat betekent dat wij plaats moeten maken,’ zegt Ellen Verlinde met een moederlijke glimlach op het gezicht. Wim, haar man, haakt aan: ‘de nieuwe bouwmethodes en-mogelijkheden spreken ons erg aan en nu we toch helemaal opnieuw beginnen, doen we het gelijk goed: aardwarmte, zonne-energie, een grijs-water-systeem, duurzame isolatiematerialen en energieneutraal bouwen: het wordt allemaal in ons nieuwe huis in Mannee verwerkt. Conform de eisen. Het aannemingsbedrijf  van Van de Linde gaat ons nieuwe huis bouwen en adviseert en begeleidt ons van A tot Z.

Energiebesparende en duurzame toepassingen bij bouwprojecten
Bij bouwprojecten spelen energiebesparende en duurzame technieken en materialen in toenemende mate een rol van betekenis. Ook Bouwbedrijf van de Linde juicht deze ontwikkeling toe en adviseert haar klanten om bewezen technieken en materialen waar het maar kan, toe te passen.

Het huis van de familie Verlinde in het Goese Mannee is een schoolvoorbeeld van energiebesparende en duurzame ontwikkelingen met:

  • een warmtepomp
  • een grijswater systeem
  • een gebalanceerd ventilatie systeem
  • een douche-wtw-systeem
  • zonnepanelen
  • LED-verlichting

Op onze website kunt u meer lezen over het toepassen van energiebesparende en duurzame technieken en materialen door Bouwbedrijf van de Linde. Ook kunt u ons bellen voor een vrijblijvend en informatief gesprek met betrekking tot uw vragen (Meer informatie over energiebesparende maatregelen)