Zeeland is een opleiding rijker: de vakopleiding restauratie. 15 enthousiaste mannen leren in een jaar hoe ze het beste metsel- of timmerwerk kunnen afleveren voor monumentale panden.

Wij zijn als renovatie- en restauratiespecialist trots dat we een collega hebben die gestart is met deze vakopleiding restauratie! Dit is voor nu en de toekomst erg belangrijk zodat we blijven werken aan een goede basis om top-aannemer te blijven inzake restaureren. We wensen Remco veel succes met het volgen van deze studie.

Op de specialistische opleiding van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen leren studenten om monumenten op verantwoorde wijze, naar de ERM-richtlijnen, monumenten te restaureren en onderhouden. De studenten komen een middag en avond per week naar Goes voor de lessen en kunnen aan het einde van het schooljaar een certificaat op MBO-4-niveau halen. De cursus wordt verzorgd door het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen.

Meer informatie hierover kunt u lezen in dit artikel: www.omroepzeeland.nl/nieuws/115508/Restaureren-kan-je-leren-in-Goes