Bouwen, verbouwen en restaureren met de Zeeuwse expert

Met ruim 70 jaar expertise in de Zeeuwse bouwsector is Bouwbedrijf van de Linde de expert in bouwen, verbouwen en restaureren. Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar de beste, met de klant en de markt als constante focus. Als platte organisatie met ruim 60 medewerkers hebben we korte communicatielijnen en gedreven en vakbekwame medewerkers. 

 

Deze aanpak resulteert in lage overheadkosten en een hoog kwaliteitsniveau, wat zich vertaalt naar een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Als familiebedrijf binden we mensen door betrouwbare kwaliteit en het nakomen van afspraken, op zowel korte als lange termijn.

 

Kiezen voor Bouwbedrijf van de Linde biedt talloze voordelen. Met direct contact met een ontwikkelaar en bouwer stemmen wij onze aanpak af op uw wensen met onze bouwkundige visie. Ons familiebedrijf staat garant voor meer dan zeventig jaar aan bewezen kwaliteit.

 

Onze specialiteit ligt in (ver)bouwprojecten voor woningen, bedrijfs- en winkelpanden, waarbij we plannen ontwikkelen in eigen beheer of met externe partijen zoals (binnenhuis) architecten. Als ervaren restauratiespecialisten herstellen we ook woningen, boerderijen, kerken, molens en meer.

 

Binnen ons bloeiende Bouwbedrijf van de Linde zoeken wij nu een ervaren Werkvoorbereider. In ons hechte familiebedrijf krijg je de kans om jouw organisatorische vaardigheden toe te passen in diverse bouwprojecten. Solliciteer nu en bouw mee aan de toekomst van Bouwbedrijf van de Linde!

De volledige vacature pagina van werkvoorbereider vind u hier

 

Mocht u een offerte of een opdracht aan willen vragen, dan kan dat via onderstaande link: https://jvandelinde.nl/contact/offerte-aanvragen-bouwbedrijf/

Ook voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken via onze website.

bouwen verbouwen en restaureren met de Zeeuwse expert. bouwen verbouwen en restaureren met de Zeeuwse expert

#samen #werk #zeeland #bouwbedrijf #toekomst #project #werkzaamheden #samenbouwen #samenwerken #bouw #bouwen #bouwproject #modern #architectuur #kwaliteit #samenwerking #Zeeland #werken #samensterk #betrokkenheid  #LandaanZee #nieuwbouw #nieuw #media #Burgh-Haamstede #renovatie #retraite