Vivace Katoen Goes

In februari 2022 startte de metamorfose van ZAAL. ”We wilden een heel andere zaak creëren dan de brasserie. Die is zo eigen, dat moest dit ook zijn”, vertelt Ron.
”Hier is sprake van nog meer ambacht. We werken met pure producten, waarin je het Zeeuwse proeft. Gasten krijgen mooie, eenvoudige gerechten, die het beste van deze producten naar voren brengen. Goede service staat voorop en we werken met goedopgeleide mensen. De jongens uit de keuken zijn zo trots op hun product, dat ze graag mee naar de tafels lopen als daar ruimte voor is.
We wisten meteen dat we wilden samenwerken met de partijen waarmee we dat altijd doen: Bouwbedrijf van de Linde, Van de Velde Installatiegroep, LEO Interieurgroep en Van den Dongen parket/maatwerk Interieurs. De vertrouwde combinatie!
Lang moesten de betrokken partijen niet nadenken, ze waren meten enthousiast. ”Uniek is dat ZAAL deel uit maakt van iets groters. Het hele plein is hervormd”.

Samenwerken met Ron en Vivian is altijd uniek, geeft Marco van de Linde van Bouwbedrijf Van de Linde aan.
“Altijd tot het uiterste gaan, als het gaat om detaillering en kwaliteit. Het brengt het beste in je naar boven.”

Marco hoopt dat Ron en Vivian nog lang niet klaar zijn met het uitdokteren van al hun ideeën.

De samenwerking van de vier partijen tijdens de upgrading van ZAAL is weer prima verlopen, met als resultaat een prachtige aanvulling op het totale project Katoen. Felicitaties en complimenten van het bouwteam aan Ron en Vivian. Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Het smaakt naar meer!
”Dit is ZAAL.”
Bent u nu benieuwd naar het volledige artikel uit de Vivace? Lees dan hier verder op de website van Vivace: https://bit.ly/3gSgs6r
Wilt u zelf ook (ver) bouwen, verduurzamen of renoveren? Neem dan contact met ons op via de mail: info@jvandelinde.nl of maak gebruik van onze offerteformulier: https://jvandelinde.nl/contact/offerte-aanvragen-bouwbedrijf/